Still In Your Eyes het boek

Het fotoboek bevat 148 pagina's met voornamelijk de foto's en verhalen van ouders en familie van de stilgeboren of vroeg overleden kinderen. Daarnaast bijdragen van professionals op het vlak van rouwverwerking en begeleiding.

Herkenning, verbinding en troost; dat hoop ik dat dit boek gaat brengen bij zowel mensen die dit hebben meegemaakt als bij professionals die in dit boek kunnen ervaren wat zo'n gebeurtenis teweeg brengt in de levens van deze mensen. Zoals iemand zei: je verwerkt het niet, je verweeft het met je leven...

Het boek wordt is eigen beheer uitgegeven, maar is via verschillende kanalen te koop.


Het boek bestellen via deze link


Recensies Still In Your Eyes

Wat een indrukwekkende verhalen. En dan die ogen erbij. Die spreken zo.
In de een zie ogen vol trots en in de andere zie je intens verdriet.
De kindjes in de sterren zullen door dit boekje en door de ouders nooit worden vergeten.
Dit boekje zou beschikbaar moeten zijn voor elke ouder die een kindje verliest. Zodat ouders kracht en steun kunnen halen uit de verhalen van de ouders in het boek. Het heeft mij zeker geholpen. Ik ben 10/10/2019 bevallen van Bo, ons sterrenkindje. En als laatste de prachtige gedichtjes. Zoveel zeggend! Ik vind het een prachtig boek en ben blij dat ik het mocht lezen.

Dit boekje zou elke verloskundige praktijk moeten hebben. Ik kreeg namelijk na de bevalling een boekje aangereikt uit 1993, maar dit was te gedateerd, dit boekje is van deze tijd en heb ik meer aan gehad.

Groet,
Carola Douma
Mama van Bo (10-10-2019*)

Het boek bestellen via deze link"Ik kijk naar de negen paar ogen op de voorkant van ; Still in your eyes’. Ik sla het boek voor het eerst open.
Ik wist natuurlijk al een aantal maanden dat het eraan zou komen, maar nu ik het in de handen heb, overvalt me toch een gevoel van spanning, van onzekerheid, zouden wij er wel ‘goed’ in staan?

Maar met dat ik de eerste bladzijden open sla, ebt dit gevoel weg. Wat een mooie ogen, elke bladzijde opnieuw een bijzondere blik, waarin liefde, trots, verdriet en gemis uit straalt.
Ik kijk eerst naar de ogen om daarna het stukje tekst te lezen. Ik weet het natuurlijk al, maar wat worden er veel kindjes gemist. En ik lees tussen de regels door hoe fijn iedereen het vindt weer te kunnen schrijven over hun kind, kleinkind, broer of zus. De kinderen die zo gemist worden, maar door dit boek weer het onderwerp van gesprek worden.

Wat een bijzonder boek, wat een bijzonder project. Naast de foto’s en de teksten over de kindjes, zijn er mooie bijdragen in tekst van professionals. Ook mooie gedichtjes, die woorden geven aan het grootste gemis, het gemis van een kind. En ja, ook wij staan er ‘goed’ in. Ik ben er stil van. Dank je wel lieve Marcel…

Jojanneke - mama van Loran*

Als Still fotograaf, weet ik als geen ander hoe belangrijk foto's zijn voor nabestaanden.
Ik was héél benieuwd wat jouw boek mij ging vertellen.
Veel verschillende verhalen, ervaringen, liefde en tranen. Een woord: wauw!

Als ik de tekst lees, en vervolgens mensen in de ogen kijk via jouw boek... Voel ik de trots en het verdriet tot in mijn ziel.
Even stil staan bij de werkelijkheid dmv het lezen. Een verhaal wat helaas te vaak voor komt, maar waar nog te weinig over gesproken wordt. Ik hoop dat je hier vele taboes mee kunt doorbreken en het scherpe randje van hun pijn wegneemt.

(Ik voel een deel 2, nu al! Hihi)

Liefs, Nathalie Villier